Flyttfirma Om Oss

Det SÄKRA valet

360Move AB

5/5

Vi på 360Move vet att en flytt ofta innebär mer jobb än man först tänkt sig. Med många års erfarenhet och en stor förmåga att skapa skräddarsydda flyttlösningar kan vi underlätta hela flyttprocessen. Vi finns där från packning till uppackning om ni vill, eller stöttar med bärhjälp i trapphuset om det bara är det ni behöver.

Vi arbetar i huvudsak i Skåne med omnejd men är flexibla om behovet finns av längre transporter eller bohagsförflyttningar så väl inrikes som utrikes.

Nöjda kunder är vårt mål. 8 av 10 kunder kommer till oss tack vare rekommendation eller för att de redan anlitat oss tidigare. När våra referenser kallar oss hjälpsamma, effektiva, snabba, osannolikt billiga, proffsiga, serviceinriktade, trevliga eller positiva vet vi att vi gjort rätt.

Oavsett om du anlitar oss som privat eller företagskund så ser vi till du på ett tryggt och säkert sätt får en flytt från dörr till dörr..

Recensioner

Recensioner

Vi på 360Move Vi kallas ibland ”Det säkra valet”, och det är ett smeknamn som vi alltid strävar att leva upp till. Här är några kommentarer från nöjda kunder som hört av sig efter att ha anlitat oss.
Läs mer
0
Nöjda kunder!

360Move Flyttfirma qoute-mark Valde denna fantastiska flyttfirma för att jag fick ett då trevligt bemötande. Flytten gick så snabbt och smidigt. Bara positivt säga. Så trevliga killar med ett gott humör och service inriktade till tusen . Kan bara rekommendera med gott betyg. MADELEINE SVENSSON 360Move Flyttfirma qoute-mark Enkelt, snabbt och smidigt i kommunikationen inför flytten. Klara besked. På själva flyttdagen var killarna punktliga, trevliga, noggranna och varsamma. CHARLOTTA JOHANSSON 360Move Flyttfirma qoute-mark Väldigt trevliga, effektiva och hjälpsamma. Vi beställde både flytt och rengöring och allt blev gjort precis som vi önskade. Den bästa flytthjälpen vi anlitat, skulle absolut rekommendera dem till andra. GABRIELLA BOISEN 360Move Flyttfirma qoute-mark Första kontakten fick mig att anlita denna flyttfirma. Alla var mycket trevliga och tillmötesgående. Flytten gick jättebra, effektiva och aktsamma, jag var supernöjd. Kan varmt rekommendera 360MOVE EVA LARSSON 360Move Flyttfirma qoute-mark Flyttfirma kom i tid, var förberedda med 2st bilar vilket var mycket flexibelt. Min ambition var att flytta allt från lägenheten men vi hann även med förrådet.
Snabbt, snyggt, inga skador och trevliga killar.
ANNA PERSSON
360Move Flyttfirma qoute-mark Allt fungerade perfekt från första kontakten. Jag hade lite speciella önskemål och allt uppfylldes till punkt och pricka. De var punktliga och snabba = allt blev ordnat fortare än jag räknade med. Mycket professionella. Kan verkligen att rekommendera dem! ADAM JOHANNISBORG

Våra referenser

Det är många som har valt att anlita oss på 360Move.