Bra flyttfirma i malmö 360Move Flyttfirma Flytthjälp malmö

Tunglyft

Alltid fastpris

Flyttfirma Skåne

Det SÄKRA valet

Prisförslag snabbt och enkelt...

Vi utför trygga transporter av pianon, kassaskåp och tunga objekt till en rimlig kostnad och alltid med fast pris.

Vi på 360Move har den erfarenhet, den kunskap samt de rätta redskapen för utförande av kassaskåps-, flygel- och pianotransporter. Vi har även alla försäkringar som täcker eventuella skador. Tveka inte att boka Din flygel-, piano-, eller säkerhetsskåpsflytt med oss! Det är en investering väl värd varenda krona!

0
Nöjda kunder!

4,9 / 5

www.reco.se/360move

Vill du bli uppringd?

Vi svarar gärna på dina frågor. Fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig.

Gratis offert inom 24 timmar!

Flyttar från

*
*
*
*
*

Flyttar till

*
*
*
*
*
*

Övriga Tjänster

Privat & Bohagsflytt

Flyttjänster

Att boka sin flytt genom oss är den absolut bästa investeringen för en bra flyttupplevelse!

360Move Montering

Montering

Vi har lång erfarenhet av att montera all typ av inreding och möblemang.

360Move Flyttstädning

Flyttstädning

Fokusera på ditt nya hem, vi tar hand om flyttstäd! Alltid fast pris som gäller!

360Move Flyttfirma qoute-mark Valde denna fantastiska flyttfirma för att jag fick ett då trevligt bemötande. Flytten gick så snabbt och smidigt. Bara positivt säga. Så trevliga killar med ett gott humör och service inriktade till tusen . Kan bara rekommendera med gott betyg. MADELEINE SVENSSON 360Move Flyttfirma qoute-mark Enkelt, snabbt och smidigt i kommunikationen inför flytten. Klara besked. På själva flyttdagen var killarna punktliga, trevliga, noggranna och varsamma. CHARLOTTA JOHANSSON 360Move Flyttfirma qoute-mark Väldigt trevliga, effektiva och hjälpsamma. Vi beställde både flytt och rengöring och allt blev gjort precis som vi önskade. Den bästa flytthjälpen vi anlitat, skulle absolut rekommendera dem till andra. GABRIELLA BOISEN 360Move Flyttfirma qoute-mark Första kontakten fick mig att anlita denna flyttfirma. Alla var mycket trevliga och tillmötesgående. Flytten gick jättebra, effektiva och aktsamma, jag var supernöjd. Kan varmt rekommendera 360MOVE EVA LARSSON 360Move Flyttfirma qoute-mark Flyttfirma kom i tid, var förberedda med 2st bilar vilket var mycket flexibelt. Min ambition var att flytta allt från lägenheten men vi hann även med förrådet.
Snabbt, snyggt, inga skador och trevliga killar.
ANNA PERSSON
360Move Flyttfirma qoute-mark Allt fungerade perfekt från första kontakten. Jag hade lite speciella önskemål och allt uppfylldes till punkt och pricka. De var punktliga och snabba = allt blev ordnat fortare än jag räknade med. Mycket professionella. Kan verkligen att rekommendera dem! ADAM JOHANNISBORG