Bästa flyttfirman i Malmö

Välkommen till en av Malmös främsta flyttfirmor

Det SÄKRA valet

Vad kostar det att flytta?

Flyttfirma i Malmö

Att boka sin flytt genom oss är den bästa investeringen för en bra flyttupplevelse!

Att anlita en professionell flyttfirma för att hjälpa dig med din flytt kan öka dina chanser att få en smidig och stressfri flyttupplevelse. Om du bor i Malmö eller planerar att flytta till staden så är det en bra idé att hitta en bra flyttfirma i Malmö. Detta ser till att dina föremål och möbler kommer fram till den nya bostaden på ett smidigt och tryggt sätt.

Vårt koncept är att erbjuda en flyttservice utöver det vanliga, så bra att flytten rentav upplevs som något av det lättaste man gjort. När du beställer en tjänst med oss garanterar vi en problemfri upplevelse från första samtalet och tills allt är på plats!

Vi är inte bara en flyttfirma i mängden! Vår service är resultatet av de kunskaper och erfarenhet som vi har samlat på oss under 25 år i branschen. Den första och bästa lärdom vi tagit till oss är att vi finns till för att kunden ska bli nöjd! Kunskap, service och trygghet hela vägen ger just detta. Vår bästa marknadsföring är våra uppdrag och majoriteten av våra kunder idag kommer genom rekommendation.

Vi är inte bara det självklara valet bland flyttfirmor i Malmö, vi erbjuder idag även diverse kringtjänster såsom montering, flyttstädningar & förvaringslösningar. Ingen fråga är för svår och oavsett vilken hjälp du är ute efter kan vi ta fram en nyckellösning för just din flytt från, till eller inom Malmö!Vi är flyttfirman med helhetstänk! Vi har tagit fram paketlösningar som du kan läsa mer om och även boka direkt på vår hemsida och självklart finns vi för dig per telefon!

När du anställer flytthjälp Malmö så kan du själv fokusera på de roliga delarna med att flytta till en ny bostad. Planera möbleringen eller dröm dig bort i hur skönt det ska bli när allt är klart. Majoriteten av de negativa aspekterna kring en flytt är just stressen i att bära alla möbler och alla föremål.

Genom att eliminera detta så har du plötsligt gjort flytten till en rolig och njutbar upplevelse. Så varför inte anställa en professionell flyttfirma som oroar sig över de jobbiga delarna medan du fokuserar på roligare saker.

Om du inte är välsignad med en mycket trevlig vän som har en tom skåpbil eller lastbil, kommer du förmodligen behöva ordna med en professionell som hjälper dig att flytta hem. Folk underskattar ofta antalet föremål de har i sitt hus, och experterna kan inte bara hjälpa dig att lyfta de tunga möblerna, utan ge råd och få saker att flytta mer effektivt och ändamålsenligt. Vi på 360Move erbjuder våra tjänster till utmärkta priser.

Alltid tydliga priser med säkra betallösningar & självklart service i toppklass!

bästa flyttfirman i malmö
flyttfirma malmö

Se till att flyttfirman är försäkrad –

Alla flyttfirmor är skyldiga att ta ansvar för värdet av de varor de transporterar. Det finns dock vanligtvis olika ansvarsnivåer. Du måste vara medveten om de avgifter som gäller och mängden skydd som tillhandahålls av varje nivå.

Välj en lokal flyttfirma –

När du anställer en lokal flyttfirma så ser du till att du kan lita på flyttfirrman. Du kan vara säker på att flyttfirman är legitim, och det är också lättare att nå dem om du har funderingar eller frågor.

Kika på recensioner – 

Förutom dina vänner eller kollegors rekommendationer, kolla in flyttfirman online. Läs deras Reco och Google recensioner.

Att bestämma sig för om man ska anställa flyttare eller flytta själv beror till stor del på din budget, närheten till det nya hemmet, flyttens komplexitet och din hälsa. Även om en gör-det-själv-flytt verkligen har sina fördelar (det är billigare, exempelvis), kommer det att ta bort mycket stress och ansträngning från din flytt att anställa en flyttfirma.

Tänk bara på det: Du kommer att lämna alla tunga lyft till proffsen. Och det är stort. Dessutom har flyttfirman ett kontrakt för att leverera sina tjänster effektivt och i tid. De kan inte strunta i att dyka upp som dina vänner och släktingar. Sammantaget kommer att anlita en flyttfirma rädda dig från många av de vanliga flyttdagspåfrestningarna. Så om tanken på att lasta och köra en stor flyttbil gör dig stressad, rekommenderar vi starkt att du anlitar flyttare för att hjälpa dig.

 Svaret på den här frågan beror på ett flertal olika faktorer och på den bekvämlighetsnivå du är ute efter. Ansvarar du exempelvis själv för packning och nedmontering av möbler kan du förvänta dig ett lägre pris, samtidigt som du investerar i egen tid och energi. Kontaka oss gärna för ett prisförslag.

Vi erbjuder anpassande paketlösningar. Kontaka oss gärna för prisförslag.

Om olyckan skulle vara framme under flytten är vi på 360Move försäkrade i IF, enligt Ansvar och Bohag fastställd av Sveriges Åkeriföretag och Sveriges Möbeltransportörers Förbund. 

Övriga Tjänster

Privat & Bohagsflytt

Flyttjänster

Att boka sin flytt genom oss är den absolut bästa investeringen för en bra flyttupplevelse!

360Move Montering

Montering

Vi har lång erfarenhet av att montera all typ av inreding och möblemang.

360Move Flyttstädning

Flyttstädning

Fokusera på ditt nya hem, vi tar hand om flyttstäd! Alltid fast pris som gäller!

Vill du bli uppringd?

Vi svarar gärna på dina frågor. Fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig.

Våra referenser

Det är många som har valt att anlita oss på 360Move.