360Move Flyttfirma Malmö och Omnejd

Välkommen till 360Move, din pålitliga och erfarna flyttfirma i Malmö och omnejd. Vi är här för att göra din flyttupplevelse smidig och bekymmersfri. Med över två decenniers erfarenhet har vi utvecklat en unik expertis och djup förståelse för våra kunders behov

Begär Offert

Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer vi höra av oss inom 24 timmar. Det går självklart även bra att ringa!


Det SÄKRA valet

Vad kostar det att flytta?

Flyttfirma Malmö
Flytthjälp Malmö

Professionell Flyttjänst i Malmö

360Move erbjuder professionell flytthjälp i Malmö för alla dina behov. Vårt dedikerade team av erfarna flyttexperter strävar efter att överträffa dina förväntningar. Oavsett om det är en bohagsflytt, företagsflytt eller något däremellan, är vi här för att göra din flytt smidig och enkel.

Allt-i-ett Lösning för Din Flytt

Vi förstår att varje flytt är unik, och därför erbjuder vi en omfattande tjänst som sträcker sig bortom själva flytten. Utöver traditionell flytthjälp kan vi assistera dig med packning, montering och till och med flyttstädning. Vårt mål är att avlasta dig från den stress och ansträngning som ofta är förknippad med en flytt.

BETALA NÄR DU VILL

Vi erbjuder nu faktura även för privatpersoner vid godkänd UC-Kontroll.

NU

Du kan självklart alltid betala hela beloppet via Swish eller kort.

SEN

Du kan även betala genom faktura inom 14 dagar vid godkänd UC-Kontroll .

DELA UPP

Vid godkänd UC kan du också dela upp betalningen.

Se till att flyttfirman är försäkrad & har tillstånd! För att vara godkänd att transportera hem & kontor krävs ett Yrkestrafiktillstånd för gods på väg. En flyttfirma är skyldiga att ta ansvar enligt bohag2010 eller kontor2003. Det är viktigt att kontrollera att företaget är helförsäkrade för att kunna känna sig trygg med att godset är i goda händer.

Välj en lokal flyttfirma! Det kan vara värt att välja en flyttfirma lokalt eller i närområdet. Utöver att det känns bra att stötta lokala företag är det även lättare att kontrollera att bolaget är seriöst. Det blir även lättare att nå dem om du har funderingar eller frågor.

Kika på recensioner! Förutom dina vänner eller kollegors rekommendationer, kolla in flyttfirman online. Läs deras Reco och Google recensioner och gör gärna en sökning på nätet.

360Move lever upp till förväntningarna och vi garanterar ett kundbemötande utöver det vanliga!

Att dra i ett flyttlass själv, när man redan har fullt upp med alla andra saker som behöver falla på plats i samband med en flytt kan vara lite för tufft, det är lätt att man tar på sig mer än vad man klarar. Det beror såklart på vilken budget man har, men har man möjlighet att beställa tjänsten istället blir livet bara så mycket lättare. En gör-det-själv-flytt har nog i stort sett bara en fördel (kostnaden), men det kan innebära mycket stress och olyckan kan lätt vara framme.

Hyr du en bil själv så ingår sällan emballage, spännband och redskap som verkligen underlättar en flytt. Mervärdet att kunna över såväl tunga lyft som ansvaret att sakerna kommer fram i samma skick till proffsen är oerhört stort. Dessutom har flyttfirman ett ansvar att leverera sin tjänst i tid. De kan inte komma med en anledning till att inte dyka upp, tillskillnad från vänner eller släktingar.

Det är många faktorer som påverkar priset för din flytt. Önskar du mest transport från a till b eller vill du kunna lägga fötterna på soffbordet och få allting demonterat, packat och kanske till och med uppackat och iordninggjort i det nya hemmet? Packar och förbereder du bra själv kommer du såklart undan billigare, men samtidigt investerar du egen tid och energi.

Det bästa är att efterfråga ett fastpris för längre transporter för att du ska kunna känna dig trygg i att allting kommer med och att du ska veta vad kostnaden blir.
– Kontakta gärna oss för ett kostnadsfritt prisförslag!

Många lämnar priser per timme, och arbetar med dolda tillägg. Med vår långa erfarenhet kan vi istället erbjuda anpassande paketlösningar där det blir tydligt vad totalkostnaden för din flytt blir. Våra kunder uppskattar verkligen den trygghet det medför, så att de kan lämna över ansvaret till oss fullt ut och slappna av ordentligt.
– Kontakta oss gärna för prisförslag för din flytt!

Om olyckan skulle vara framme är vi på 360Move helförsäkrade hos IF, i enlighet med det ansvar som tagits fram av Sveriges Åkeriföretag och Sveriges Möbeltransportörers Förbund tillsammans med konsumentverket!

Vi innehar Yrkestrafiktillstånd, F-skattsedel & är givetvis registrerad arbetsgivare!

Hos 360Move är du & ditt hem i trygga händer!

Vill du bli uppringd?

Vi svarar gärna på dina frågor. Fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig.

Våra referenser

Det är många som har valt att anlita oss på 360Move.